PIZZA MONZA WOMMELGEM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1534 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Monza Wommelgem. Meer weten? Ontdek meer

28 feb 2024 om 18:57 Top , veel , lekker en vers
26 feb 2024 om 17:33 pizza heel lekker ,lookbroodjes idem dito
23 feb 2024 om 21:00 Altijd lekker
4 feb 2024 om 15:40 We moesten 20 min wachten , dit werden er 60 . Pitta was eigenlijk kebab. En pizza was te hard gebakken.
31 jan 2024 om 8:26 Pizza meat party niks op aan te merken Andere pizza waren ze uitgeschoten met pikante olie en te veel pepers.. gevolg: pizza moeten weggooien.. kleine tip: zet erbij dat deze extra pikant is.. dit was niet te ete
30 jan 2024 om 19:29 Verkeerde kapsalon Kippenbouten smaakte als vervallen en denk dat het ook vervallen was, precies wasmiddel
27 jan 2024 om 9:01 Correct
26 jan 2024 om 20:39 Ok
24 jan 2024 om 21:36 Lekkere salade (feta), aanrader! Zelfs lekker zonder mayo, dat moet je kunnen… dus ook als het wat gezonder mag zijn, kan je hier iets vinden!
21 jan 2024 om 21:01 We hebben lang moeten wachten. Het geleverde eten was niet warm genoeg en de groenten van het kapsalon waren niet apart bijgeleverd.
19 jan 2024 om 11:20 Volgens de gegevens zou het gebracht worden na 20 min kreeg melding bezorger onderweg maar dat heeft nog 30 min geduurd alhoewel wij maar op een goede 5 min wonen
18 jan 2024 om 7:20 Prima eten. Snel bezorgd.