PIZZA MONZA WOMMELGEM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1576 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Monza Wommelgem. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2024 om 20:24 Lekkere pizza, beetje aan de zoute kant. Levering optijd en warm. Nog nooit een foutieve levering gehad.
9 jun 2024 om 16:51 Snelle levering
8 jun 2024 om 7:27 Snel geleverd en zoals altijd heeft het gesmaakt
7 jun 2024 om 22:35 Juiste levering en voornaamste is dat die warm geleverd werd
5 jun 2024 om 19:40 Ik bestel hier al jaren en nog nooit geen problemen gehad. De levertijd is meestal korter dan voorzien
21 mei 2024 om 11:43 Foute pizza geleverd, na telefonisch contact en heel veel discussie of wij zelf niet fout waren, na een uur een nieuwe gekregen. De verkeerd moest uiteraard terug mee, wat geen probleem was aangezien er een dode huisvlieg op lag!
19 mei 2024 om 3:35 Ik heb de pizza zelf moeten ophalen terwijl ik voor thuisbezorgd koos. Ter compensatie kregen we de meest smerige pizza die we ooit hebben gegeten
15 mei 2024 om 7:39 koud eten
6 mei 2024 om 8:27 Je moet steeds rekening houden met het tijdstip nog nooit geleverd volgens hun opgave van 40 min maar de pizza is zo goed dat wij daar blijven bestellen
5 mei 2024 om 7:58 De wachttijd was ruim dubbel zo lang als aangegeven. De pizza’s waren lekker en warm.
1 mei 2024 om 22:30 Veel te lange wachttijd. Om dan te zien via de tracking dat de leverancier eerst nog een andere levering helemaal uit de richting van onze route afgeeft. We wonen nog geen 15 min van jullie…
1 mei 2024 om 20:42 Levering was vrij stipt, maar we vonden onze durum en kapsalon weinig smaak hebben. Jammer want toch ook vrij prijzig.